Esileht / Uudised
Lasnamäe linnaosa valitsus koostöös Päästeametiga on korraldamas 20.10 Tondiraba jäähallis turvalisuse perepäeva
11.10.2024 14:49 Vasjohha Aleksandr



Lasnamäe linnaosa valitsus koostöös Päästeametiga on korraldamas 20.10 Tondiraba jäähallis turvalisuse perepäeva, kuhu on oodatud kõik huvilised. Selle perepäeva eesmärk on tutvustada päästeameti, politsei jm elanikkonnakaitse teemadega tegelevaid organisatsiooni. Külalistele pakuvad uusi teadmisi ja tegevusi Politsei- ja Piirivalveamet, Naiskodukaitse, Punane Rist, Sotsiaalkindlustusamet, Tallinna Munitsipaalpolitsei Amet, päästeamet, Lasnamäe Linnaosa Valitsus, päästeameti vabatahtlikud, demineerijad ja Watergratt Pirita MTÜ.

 

Lisaks vajalikule informatsioonile koduste kriisivarudest, varjumisest, evakuatsioonist ning muudest elanikkonnakaitse teemadest, saab teabepäeval tutvuda erinevate operatiivsõidukitega ning osaleda erinevates töötubades, näiteks saavad huvilised osaleda autost väljalõikamise harjutuses või jälgida politseikoerte harjutusi. Samuti Naiskodukaitse juures kõik huvilised saavad vaadata sõduri varustust. Ürituse väikseimate osalejate meelt lahutavad  ja korraldavad neile põnevaid mänge, animaatorid ning päästekoer Nublu.

 

20. Oktoobril, Tondiraba Jäähallis toimuval Turvalisuse perepäeval on kõikidel inimestel võimalik Päästeameti telgis teada saada, kuidas nii perena, korteriühistuna, kui ka kogukonnana paremini kriisideks valmistuda. Ekspertidelt on võimalik otse küsida nõuandeid kriisideks valmistumise kohta. Infot saab ohuteavituse, koduste varude, kriisiplaanide koostamise, evakuatsiooni ja ka varjumise kohta. Kui oled kunagi mõelnud, kuidas oma korteriühistus elanikega ühiselt kriisiplaani koostada või, kuidas muuta kelder varjumiskohaks, siis kasuta kindlasti võimalust, et ekspertidelt kasulikke näpunäiteid saada.

 

Täiendav info siin.

 

Lugupidamisega

Johannes-Emmanuel Allas

kultuuritöö spetsialist

645 7702